Chocolatte Plus - East Gate Mall
Назад

Chocolatte Plus

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

070/575-101

Додека влегувате во нашите пријатни дизајнирани продавници, најпрво сте топло пречекани од нашите најдобри работници и вработени вработени, кои ќе ви претстават различни слатки и солени јадења послужени со вкусно чоколадо меѓу кои има одлично кафе и свежи сокови.
Обезбедувањето храна со висок квалитет е нешто што го сменивме и постојано се обидуваме да го подобриме за да ви пружиме пријатно и незаборавно искуство.
Нашиот богат асортиман вафли, крепи и други предмети се свежо направени секој ден.
Како резултат на долгогодишното експериментирање, ви го претставуваме ова обемно мени за да ги извлечете најдобрите вкусови, текстури и вкусови.