LTB - East Gate Mall

Почетна > Брендови > LTB

LTB

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://gl.ltbjeans.com/en/

Телефон:

070/524-478

Социјални мрежи:

LTB го потресува светот на тексас уште од далечната 1948 година, кога брендот првпат беше претставен. Оттогаш, LTB еволуираше во глобален тексас лидер. Денес, LTB ги продолжува своите семејни традиции за да испорача експертиза во премиум модата на тексас по одлични цени.
Холивудските ѕвезди како Џенифер Гарнер, Кетрин Хејгл, Хајден Панетиер, Ева Лонгорија, Линдзи Лохан, Камерон Дијаз, Хилари Даф и Лорен Конрад ги носат своите ЛТБ.