Marra - East Gate Mall
Назад

Marra

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

043/552-310

Marra е Македонски бренд создаден по теркот и стандардите на светските модни компании за производство и продажба. Главна цел е да им овозможување пристап на потрошувачите до високо квалитетни модни додатоци со уникатен дизајн и одлични цени. Затоа се одлучуваат на сопствено производство со постојана иновација во дизајнот и редовно претставување на нови колекции, како и модни додатоци за специјални празнични пригоди. Од Март 2022, marra го отвори и својот прв продажен салон во East Gate Mall, каде што потрошувачите можат детално да ги разгледаат производите.