Mohito - East Gate Mall
Назад

Mohito

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

070/290-467

Мохито, секогаш со давање на акцент на женственоста, со колекции за секоја пригода, а притоа запазувајќи го комфортот и функционалноста. Мохито овозможува прекрасни колекции, а сепак прифатливи, во кои секоја жена би можела да се чувствува природно и убаво.