Okaidi - East Gate Mall
Назад

Okaidi

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

071/275-603

Брендот Okaidi како еден од најодговорните во компанијата Fashion Group, во Ист Гејт Мол ќе понуди сосема неодолива палета на производи за најмалите. Секогаш изработени од најквалитетни материјали при чиј избор грижата за Планетата е на прво место, оваа есен заедно да ја обоиме во најшармантните нијанси преточени во ултра удобни парчиња во кои вашите најмили ќе го уживаат нивното детство.