News - East Gate Mall

News

Everything for your business lifestyle at East Gate Mall

Read More

TUESDAY SPECIALS ВО EAST GATE MALL

Вторник е твој ден! Отсега, па натаму, секој вторник во East Gate Mall е ден на попусти. Остани во тек со најдобрите понуди од селектирани марки и посети нѐ овој и секој нареден вторник за големи изненадувања.

Read More

East Gate Mania – Добитници од третото извлекување

Read More

THE FIRST KOLORRUN RUNS THROUGH EAST GATE MALL

Read More

East Gate Mania – Добитници од финално извлекување

Read More

Get ready for the new school year together with East Gate Mall!

Read More

East Gate Mania – Добитници од второто извлекување

Read More

East Gate Mania – Добитници од првото извлекување

Read More

"EGM talks" - Elena Bubalo️

Read More

East Gate Mania – Winning Game

Read More