Новости - East Gate Mall

Новости

ОДРЖАН ПРВИОТ КОЛОР РАН 2022 ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ

Повеќе

East Gate Mania – Добитници од седмото извлекување

Повеќе

East Gate Mania – Добитници од петто извлекување

Повеќе

East Gate Mania – Добитници од финално извлекување

Повеќе

Подготви се за новата училишна година заедно со East Gate Mall!

Повеќе

East Gate Mania – Добитници од осмото извлекување

Повеќе

East Gate Mania – Добитници од шестото извлекување

Повеќе

TUESDAY SPECIALS ВО EAST GATE MALL

Вторник е твој ден! Отсега, па натаму, секој вторник во East Gate Mall е ден на попусти. Остани во тек со најдобрите понуди од селектирани марки и посети нѐ овој и секој нареден вторник за големи изненадувања.

Повеќе

East Gate Mania – Добитници од четвртото извлекување️

Повеќе

East Gate Mania – Добитници од третото извлекување

Повеќе