Најубавиот ранец и несесер за почетокот на новата година - East Gate Mall
Назад

Најубавиот ранец и несесер за почетокот на новата година

image of the store

Посети ја продавницата на Крш и одберете го најубавиот ранец и несесер за супер старт на новата учебна година. Во најразлични модели и дизајн, вашите најмили можат да изберат ранец и несер со слика од нивниот омилен суперхерој или принцеза.

Се гледаме на +01  спрат во East Gate Mall.