Реотварање на O’bag & нова колекција - East Gate Mall
Назад

Реотварање на O’bag & нова колекција

image of the store

На 07 Јули O’bag повторно ја отвори својата продавница на 0 спрат, во East Gate Mall.
Освежи се со новата колекција пролет/лето и со попусти до -30%