Anoris T i-Size детско седиште за сигурно возење - East Gate Mall
Назад

Anoris T i-Size детско седиште за сигурно возење

image of the store

Ексклузивно во продавниците на Крш побарајте го детското седиште Anoris T i-Size од германскиот бренд Cybex.

За максимална безбедност и заштита на вашето дете при возењето, седиштето Anoris T i-Size постигнува револуционерни резултати и голема сигурност.

Се гледаме на +01 спрат во East Gate Mall.