Back to school БОНУС АКЦИЈА во Office Plus! - East Gate Mall
Назад

Back to school БОНУС АКЦИЈА во Office Plus!

image of the store

Со секоја сметка над 2000 денари ви следува вредносна картичка за понатамошно користење со бонус 300 денари. За сметка над 4000 денари ви следува бонус од 600 денари и за големите сметки над 6000 денари ви следуваат бонуси од 900 денари и други подароци.

Gift kартичките најдоцна може да се реализираат до 30.9.2022 година во сите продавници на Office Plus.

Се гледаме на +01 спрат!