Barcino Tours - East Gate Mall

Homepage > Marka > Barcino Tours

Barcino Tours

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://barcino.travel/

Kontakto:

02/3290-590

Mediat sociale:

“Agjencia Turistike Barcino Tours është themeluar në vitin 2003. Në tetëmbëdhjetë vitet e fundit ne jemi vendosur si një nga agjencitë kryesore në Serbi në fushën e organizimit të udhëtimeve turistike.

Sot ne jemi një agjenci moderne me katërmbëdhjetë degë në Beograd, Beogradin e Ri, Novi Sad, Kragujevc, Vërnjaçka Banja, Leskovc dhe Nish. Certifikatat nga përdoruesit e shërbimeve tona na japin të drejtën të konsiderohemi si një organizator me përvojë dhe i besueshëm i udhëtimeve brenda dhe jashtë vendit. Me kalimin e kohës, ne specializohemi në brigjet greke dhe bullgare, akomodimin e mysafirëve në Vërnjacka Banja, udhëtime individuale, destinacione në distanca të gjata, organizim ekskursionesh studentore dhe orëve rekreative, shkollave verore gjuhësore në mbarë botën…

Agjencia Turistike Barcino Tours ka licencë OTP 453/2020 A25 nga data 02.12.2020.