Gentli Shoes - East Gate Mall

Homepage > Marka > Gentli Shoes

Gentli Shoes

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://gentli.com/

Kontakto:

070/357-375

Mediat sociale:

HISTORIA JONË e trashëguar nga një përkushtim i dy brezave, historia e Gentley Schulz është një rrëfim midis një dashurie për tregtinë dhe mjetit më të përdorur të transportit të njerëzimit – këpucëve, me fokus lëkurën. Shkëlzeni dhe Suzana Domi vendosën të hyjnë në tregun e këpucëve duke hapur dyqanin e tyre të parë në vitin 1991. Gentli Biznesi i këpucëve ka evoluar me një ritëm të paparashikueshëm, duke vendosur shpejt kompaninë në krye të tregut të këpucëve në Kosovë me misionin e “shtimit të vlerës së jetës së klientëve tanë” përmes furnizimit.
“Këpucë cilësore evropiane, kemi krijuar hapësirë ​​për bashkëpunim me brendet më të njohura botërore: “Clarks”, “Vagabond”, “Steve Madden”, “Bronx”, “Puma”, “Buffalo”, “Ambitious”, “US Polo”, “Vizzano” etj., të cilat i përfaqësojmë ekskluzivisht në Kosovë, Shqipëri. dhe Maqedonisë”.