Staedtler - East Gate Mall
Kthehu

Staedtler

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.staedtler.mk

Kontakto:

077/640-534

Mediat sociale:

“Dyqan i specializuar premium për instrumente profesionale vizatimi dhe shkrimi, produkte shkollore inovative dhe asortiment kreativ për artistë profesionistë dhe hobi nga marka STAEDTLER, për të cilin ne jemi përfaqësues që nga viti 1993.
Për herë të parë në dyqanin tonë në EGM do të prezantohen disa nga markat më të kërkuara premium për artistë profesionistë dhe hobi.
“SCHMINCKE”, “KREUL”

Gama jonë e madhe e produkteve kreative dhe profesionale premium jo vetëm që do të jetë një shoqërues për të gjitha grupmoshat që duan të ringjallin idetë e tyre krijuese, por ne ju ofrojmë gjithashtu një burim frymëzimi të përjetshëm që do ta gjeni në dyqanin tonë.

Ju ftojmë të hapërojmë së bashku në botën e krijimtarisë dhe inovacionit.
Ne në Euro Danvest STAEDTLER besojmë se Kreativiteti i bën njerëzit më të lumtur dhe më të relaksuar.
TE SPECIALIZUARA NE KREATIVITET TE GJITHE JU!”