The Athlete's Foot - East Gate Mall
Kthehu

The Athlete’s Foot

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

078/313-869

Mediat sociale:

The Athlete’s Foot është më shumë se një dyqan me pakicë; është një destinacion për stilin atletik të rrugës. Në TAF, ne duam të jemi të njohur për inkurajimin e klientëve tanë që të thyejnë rregullat dhe të eksplorojnë të papriturat. Pra, ne po transformohemi në një vend me një impuls në rrugë që u ofron atyre mundësinë për të krijuar historinë e tyre përmes veshjeve dhe stilit.
Ne jemi një markë trashëgimi e rrënjosur në kulturën atlete amerikane. Themeluesit tanë, Robert dhe David Lando, hapën dyqanin e parë TAF në 1971 në Pitsburg, Pensilvani. The Athlete’s Foot ishte e re dhe e guximshme: dyqani i parë i specialitetit atletik i këtij lloji.
Sot, TAF përfaqësohet në të gjithë globin. Ne bëjmë më shumë sesa shesim pajisje atletike: ne kurojmë pajisje që frymëzojnë një mënyrë jetese aktive. Ne jemi të drejtuar nga komuniteti, të rëndësishëm në nivel lokal dhe të njohur globalisht. Ne jemi The Athlete’s Foot.
Vizioni ynë është të krijojmë një botë ku të gjithë janë krenarë që janë vetvetja, ku njerëzit mbajnë identitetin e tyre me krenari. Në çdo fushë dhe çdo rrugë, ne do të jemi atje së bashku me lojtarët dhe ëndërrimtarët. Ne po trondisim botën e stilit të rrugës. Ne jemi TAF. Ne guxojmë të luajmë.
The Athlete’s Foot është destinacioni atletik i stilit të rrugës, i rrënjosur në komunitetin lokal, duke ofruar një përvojë frymëzuese të tregimit.
Premtimi ynë i markës është që të rizbulojmë rregullat e stilit për ata që guxojnë të luajnë.