Rihapja e O'bag & koleksioni i ri - East Gate Mall
Kthehu

Rihapja e O’bag & koleksioni i ri

image of the store

Më 7 korrik O’bag rihap dyqanin e tyre në katin përdhes, në East Gate Mall.
Rifreskohu me koleksionin e ri pranverë/verë dhe me zbritje deri në -30%