Çantë shpine unike Bobby Soft Art në dizajne të ndryshme - East Gate Mall
Kthehu

Çantë shpine unike Bobby Soft Art në dizajne të ndryshme

image of the store

Për fillim të suksesshëm të vitit të ri shkollor, vizitoni dyqanin Kares në East Gate Mall dhe freskohuni me çantën e shpinës Bobby Soft Art, në  dispozicion në një larmi modelesh dhe ngjyrash.

Shihemi në katin -01 në East Gate Mall.