Enigma 3D për argëtim dhe lojë. - East Gate Mall
Kthehu

Enigma 3D për argëtim dhe lojë.

image of the store

Enigmat tona të reja tredimensionale ofrojnë argëtim të madh për të gjitha moshat. Luaj dhe monto versione mini të modeleve arkitekturore më të famshme në botë.

Shihemi në katin +01 në East Gate Mall.