Aksioni Back to School në Neptun! - East Gate Mall
Kthehu

Aksioni Back to School në Neptun!

image of the store

Vizitoni dyqanin e Neptunit dhe shijoni zbritjet tona të mëdha dhe aksionin Back to School të  laptopëve, smartfonëve, tabletëve dhe aksesorëve.

Shihemi në katin -01.